joi, 13 mai 2010

Reteta unei seri reusite?!



Se ia o mana de artisti talentati, se amesteca cu ceva muzica buna, se aduga un public de calitate si iese...... ce iese?! Horia Brenciu Orchestra la Jazz Festival Sibiu 2010.

Saptamana asta am vazut cum un loc mic si linistit se poate transforma intr-un fel de Broadway... mai presis, marti... stiti Piata Mica din Sibiu, locul acela mic si plin de terase din orasul lui Hermann?! hai ca voi, cei ce sunteti din Sibiu, il stiti... Locul acesta s-a transformat marti seara intr-un adevarat regal al muzicii de calitate..
"Vina" le apartine celor de la "Horia Brenciu Orchestra"... o mana de oameni talentati care fac muzica din si cu mult suflet.
Au fost peste 2 ore in care Piata Mica a devenit imensa.... de atunci traiesc ca "drogata" de muzica parintilor nostri, muzica pe care multi de varsta mea o cunosc!
Este prima data cand il vad live pe Horia Brenciu, pe care il asociez cu "Sarabanda":)... naivitatea persista.......(e vorba de mine aici:)) Asa, spuneam ca e prima data cand il vad ca artist... si de aici incolo as folosi numai superlative pentru a descrie atmosfera pe care reusesc ei, HB Orchestra, sa o faca! Suuupeerb!! Extraordinar!!!! Gataa, am terminat de spus ceea ce cu totii, cei care ati fost acolo, ati simtit!

Savurati pentru prima data sau din nou ceea ce a fost!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu